Christa Design
Ontwerpt voor MKB’ers die willen scoren.

Persoonlijk. Accuraat. Flexibel.

Grafisch ontwerp | (Re)branding | campagne & concept

Persoonlijk. Accuraat. Flexibel.

Deze woorden typeren Christa Design, hét grafisch ontwerpbureau voor de bouw- en vastgoedsector. Wij versterken jouw marketing- en verkoopstrategie met de beste ontwerpen. Van branding en grafische vormgeving tot beelden en designs die passen bij jouw marketingcampagne, concept of nieuw project dat je wilt vermarkten. Voor drukwerk en online.

Mijn naam is Christa Dieden en werk al ruim 20 jaar als grafisch vormgever voor veelal bouw- en vastgoed gerelateerde bedrijven. Mijn missie is het vormgevingsproces makkelijk maken. Door persoonlijk contact. Door accuraat en flexibel te handelen. Ik overzie het totaal van jouw idee en help je met een ijzersterk ontwerp om jouw merk succesvol te maken.

Recente projecten

Christa Design; "focus op resultaat”

“Mijn passie ligt in grafische vormgeving. Maar óók in ondernemen. Ik run sinds 2009 mijn eigen bureau en weet wat mijn opdrachtgevers - veelal bouw- en vastgoedbedrijven – verder brengt. Onderscheidend en effectief design, maar óók strak en efficiënt projectmanagement. Korte lijnen, heldere afspraken, onbetwistbare deadlines.” 

  • Persoonlijk

    Christa Design = Christa. Je hebt altijd één aanspreekpunt voor overleg en uitvoering. Samen vertalen we je ideeën naar een samenhangend concept en overtuigende uitingen. Dit betekent super korte lijntjes en razendsnel handelen.
  • Accuraat

    Alles is gefocust op resultaat. Het product, maar óók het proces dat daartoe leidt. Geen moeilijke procedures, geen gedoe. Laten we aanpakken!
  • Flexibel

    Wij werken pragmatisch en effectief. Solo waar dat mogelijk is. Samen met andere disciplines (tekst, marketing, webdevelopment, fotografie) als het project daar om vraagt.
Klantervaringen