Christa Design
Ontwerpt voor MKB’ers die willen scoren.

Persoonlijk. Doeltreffend. Betaalbaar.

Ontwerp van logo & huisstijl, webdesign en grafisch ontwerp.

Goed design is méér dan een mooi beeld. Een sterk ontwerp heeft impact. Zorgt dat je organisatie wordt gevonden en gezien, herkend en omarmd. Een goed ontworpen logo en huisstijl, grafisch ontwerp en webdesign helpt je te scoren. Vorm volgt functie. Dat is het credo van Christa Design. Het full-service grafisch ontwerpbureau en webbureau nabij Den Bosch en Vught (Noord Brabant).

Christa Design heeft specialistische kennis van online en offline communicatiemiddelen. Voor het ontwerp van logo & huisstijl. Voor hoogwaardig webdesign. En voor het maken van een folder of flyer, opmaak van banner of vormgeving van een complete campagne. Wij maken dat ’t werkt. Met mooie beelden … en méér! 

Recente projecten

Christa Design; "focus op resultaat”

“Mijn passie ligt in grafische vormgeving. Maar óók in ondernemen. Ik run sinds 2009 mijn eigen bureau en weet wat mijn opdrachtgevers - veelal MKB-bedrijven – verder brengt. Onderscheidend en effectief design, maar óók strak en efficiënt projectmanagement. Korte lijnen, heldere afspraken, onbetwistbare deadlines.” 

  • Doeltreffend

    Alles is gefocust op resultaat. Het product, maar óók het proces dat daartoe leidt. Geen moeilijke procedures, geen gedoe. Laten we aanpakken!
  • Persoonlijk

    Christa Design = Christa. Je hebt altijd één aanspreekpunt voor overleg en uitvoering. Samen vertalen we je ideeën naar een samenhangend concept en overtuigende uitingen. Dit betekent super korte lijntjes en razendsnel handelen.
  • Betaalbaar

    Overhead? Is er niet. Wij werken pragmatisch en effectief. Solo waar dat mogelijk is. Samen met andere disciplines (tekst, marketing, webdevelopment, fotografie) als het project daar om vraagt.
Klantervaringen