Dag 2020, Hallo 2021!

Illustratie skills

Om mezelf creatief uit te blijven dagen startte ik nét voor de coronacrisis de opleiding ‘illustratie stijlreis’. Dit bleek op mijn lijf geschreven en kreeg, juist door de crisis, extra tijd om mij hier in te bekwamen. Bij diverse opdrachten heb ik deze skills al in kunnen zetten zoals bij de ontwikkeling van een plantenlabel.

Titel

Hoe heb jij gescoord dit jaar?

Werd je dit jaar zichtbaar voor je klant? Past je bedrijfsidentiteit weer bij je bedrijfsvoering? Ben je voortaan vindbaar op internet? Of raakte communicatie- en marketinguitingen voor events, introducties of campagnes je doelgroep?

Ik zorg dat jij kunt scoren!

Wil je ook een ontwerp laten maken voor je bedrijf?

Laat dan je gegevens achter voor vrijblijvende informatie.
Ik reageer binnen een dag!

Hart onder de riem

Wist je dat een joggingbroek het meest favoriete kledingstuk is van de gemiddelde thuiswerker? Ik kwam hier achter toen ik een aantal klanten een hart onder de riem stak. Eind april reed ik naar hen toe met een asperge pakket van de lokale teler die zijn producten niet kwijt kon aan de gesloten horeca. 

Met een flinke dosis positieve energie en heel veel leuke reacties konden we weer door. Niets vermoedend overigens dat we op dit moment nog steeds in dezelfde situatie zitten.

Permanente expositie

Vorig jaar startte ik op instagram het account @rondjemethethondje waar ik iedere dag, één jaar lang een foto uit mijn omgeving deelde.

 Trots kan ik nu vertellen dat een selectie van deze foto’s een permanente plek krijgen in het geheel gerenoveerde dorpshuis in Cromvoirt. 

Lees hier meer over dit project.

Laat je inspireren

Vormgeving bestaat uit verschillende ingrediënten: letters, beeld, vorm en kleur. Volgens een vooraf bepaalde strategie, mix ik deze tot succesvolle uitingen. Op Instagram krijg je een kijkje in mijn keuken en inspireer ik je met nieuwe recepten. Je kunt me volgen via @christadieden

Feestdagen

Tijdens de feestdagen ben ik vanaf 21 december t/m 31 december afwezig. Vanaf maandag 4 januari sta ik weer graag voor je klaar!

 

Klantervaringen