Dag 2021, Hallo 2022!

Duurzaam ondernemen

Verantwoordelijk voor het milieu zijn we allemaal. Wat goed om te zien dat er steeds meer duurzame initatieven ontwikkeld worden door opdrachtgevers waarvoor ik mijn creativiteit in mag zetten.

Titel

Kalliste bijvoorbeeld. Zij ontwikkelen nieuwbouw-project Puur Wonen waarbij de casco’s volledig uit duurzaam hout bestaan. Zoek je 100% biologisch gekweekte planten voor bijvoorbeeld een voedselbos? Dan moet je bij Tasty Blooms zijn.

HKM magazijninrichter onderneemt circulair; zij kopen gebruikte magazijnstellingen in om ze elders weer op te bouwen. Waterzaak verkoopt systemen dat regenwater opvangt en hergebruikt voor bijvoorbeeld het toilet of wasmachine.

 

Wil je ook een ontwerp laten maken voor je bedrijf?

Laat dan je gegevens achter voor vrijblijvende informatie.
Ik reageer binnen een dag!

Duurzame communicatiemiddelen

Wist je dat je met drukwerk ook kunt bijdragen aan het milieu? Laat het printen op FSC papier. Of op papier van olifantgras, gerecycled landbouwafval of afvalresten van steen. Ook de altijd handige banners zijn leverbaar in karton. Dat is lekker duurzaam. 

Online communiceren kan natuurlijk ook ;-)

Inspiratie

Inspiratie doe je niet op achter je bureau. Dus hop; naar de expositie van fotograaf Vivian Maier.

Vivian Maier was een nanny die het straatleven vanaf de jaren 50 in Amerika vastlegde. Dat levert niet alleen een geweldig tijdsbeeld op, haar perfecte timing, humor en oog voor detail zijn de moeite van het bekijken meer dan waard.

 

Laat je inspireren

Vormgeving bestaat uit verschillende ingrediënten: letters, beeld, vorm en kleur. Volgens een vooraf bepaalde strategie, mix ik deze tot succesvolle uitingen. Op Instagram krijg je een kijkje in mijn keuken en inspireer ik je met nieuwe recepten. Je kunt me volgen via @christadieden

Feestdagen

Tijdens de feestdagen ben ik vanaf 27 december t/m 7 januari afwezig. Vanaf maandag 10 januari sta ik weer graag voor je klaar!

 

 

Klantervaringen