We bouwen door aan 2021!

We bouwen door!

Dat de bouw booming is weten we inmiddels wel. Wist je ook dat steeds meer hieraan gerelateerde bedrijven de weg naar mijn studio vinden? 

We werken aan opvallende identiteiten voor nieuwbouwprojecten. Online en offline. Werken de vormgeving uit voor tenders en prijsvragen en zorgen dat alle uitingen voor de start verkoop creatief worden vormgegeven. Zoals je gewend bent van mij doe ik dat ook nog eens razendsnel ;-).

Titel

Kom in actie

Is je website een online visitekaartje? Dan laat je heel wat kansen liggen. Je website is bij uitstek een marketingtool om klanten binnen te halen. We sturen erop aan dat de bezoeker actie onderneemt. Precies hetgeen wat jij tot doel hebt gesteld.

Daar scoor je mee!  

 

Wil je ook een ontwerp laten maken voor je bedrijf?

Laat dan je gegevens achter voor vrijblijvende informatie.
Ik reageer binnen een dag!

Uit de comfortzone

Ik ging het een dag helemaal anders doen. Er op uit. Weg uit het kantoor waar we al zolang gezeten hebben.

De training ‘video’s maken’ zet je even helemaal ‘aan’. Om door een andere discipline uit het communicatievak naar je werk te kijken, krijg je weer een hoofd vol nieuwe ideeën. Het is nog leerzaam ook.

Laat je inspireren

Vormgeving bestaat uit verschillende ingrediënten: letters, beeld, vorm en kleur. Volgens een vooraf bepaalde strategie, mix ik deze tot succesvolle uitingen. Op Instagram krijg je een kijkje in mijn keuken en inspireer ik je met nieuwe recepten. Je kunt me volgen via @christadieden

Klantervaringen