Christa Dieden: Grafisch ontwerper
met webdesign skills

“Ja, ik wil mooie, bijzondere ontwerpen maken als grafisch ontwerper. Natuurlijk. Maar eerst en vooral wil ik dingen maken die werken. Communicatie vormgeving en webdesign die een ondernemer verder brengt. Zonder nodeloos ingewikkelde toestanden.    

Ik heb jarenlang gewerkt in en voor het bedrijfsleven. Ik ken de cultuur, weet waar ondernemers behoefte aan hebben. Aan duidelijkheid en transparantie. Aan snel kunnen handelen. Juist op dat vlak doen zich in de relatie tussen MKB’ers en traditionele reclamebureaus nogal eens frustraties voor. Ze spreken elkaars taal niet. Daarom hou ik het graag eenvoudig. Bijvoorbeeld door voor iedere klus precies de juiste professionals bij elkaar te brengen. Niet minder, maar zeker ook niet méér. Dat werkt persoonlijk, doeltreffend en houdt het project betaalbaar! 

 

Grafisch ontwerpbureau

Na mijn opleiding Reclame & Presentatie aan de MTS St. Lucas in Boxtel heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan als DTP’er en grafisch vormgever. In 2009 ben ik mijn eigen ontwerpbureau gestart, Christa Design. Omdat het vak, de markt en klanten voortdurend veranderen, school ik mij regelmatig bij met een vakgerelateerde cursus of opleiding. Zo heb ik onlangs de HBO-opleiding Multimedia Design met succes afgerond. 
Bekijk mijn volledige CV.

Zullen we eens kennismaken? Leuk!  

Bel me terug
Laat je telefoonummer hier achter en ik bel je binnen een dag terug.

 

Join the team!

Christa Design fungeert als spil in een uitgebreid netwerk van ervaren communicatieprofessionals. Tekstschrijvers, webbouwers, marketingspecialisten, fotografen … Mensen uit verschillende disciplines die een project oppakken als een team. Fit for the job! 

 Denk je dat jij iets toe kunt voegen en wil je graag samenwerken met Christa Design? Neem dan contact met ons op.   

Christa Design
Christa Design
Christa Design
Christa Design
Christa Design
Christa Design
Christa Design
Christa Design
Klantervaringen