Ontwerp website:
Effectief webdesign maakt online gemakkelijk

Toe aan een ontwerp voor een nieuwe of vernieuwde website? Webbureau Christa Design, nabij Den Bosch en Vught, maakt door effectief webdesign digitaal gemakkelijk. Voor bezoekers, die op een vanzelfsprekende, natuurlijke manier door de content van de site worden geleid. En zeker ook voor jou. Met een heldere werkwijze van concept tot live gaan van de website. 

Wij ontwikkelen een fraaie en verrassende website voor je bedrijf. Vanzelfsprekend. Maar uiteindelijk gaat het om conversie; je wilt dat de bezoeker van de site actie onderneemt. De website die wij voor je ontwerpen, stuurt daar zoveel mogelijk op aan. Alles is gericht op een aangename gebruikers ervaring (UX design). De bezoeker vindt snel en makkelijk wat hij zoekt en daarmee maakt de website zijn verwachtingen waar.  

 

Een website bestaat uit vormgeving, tekst en techniek 

In een website dienen vormgeving, tekst en techniek naadloos samen te gaan. Wij werken daartoe samen met ervaren websiteprogrammeurs en kunnen eventueel ook een fotograaf, filmer of illustrator inschakelen. En natuurlijk een tekstschrijver/copywriter die affiniteit heeft met je business en die gespecialiseerd is in het schrijven van (SEO-proof) webteksten.

Werkwijze

 • 1
  We beginnen met een persoonlijke kennismaking. Wat is je propositie? Je exacte doelgroep? Wat triggert je klant? Hoe kun je voor hem het verschil maken?
 • 2
  Je ontvangt een ontwerpschets en offerte met een gespecificeerd kostenoverzicht. Tekst en fotografie kunnen wij daarin meenemen. Transparant en duidelijk; geen verrassingen achteraf.
 • 3
  Na akkoord van de offerte volgt het eerste ontwerp. Wij verwerken daarna je opmerkingen en werken de overige pagina’s uit. Na akkoord gaat de webbouwer aan de slag.
 • 4
  Je ontvangt een testlink om het resultaat te bekijken en testen we of de website correct functioneert. We testen hoe de website eruit ziet op internet maar ook of het CMS systeem prettig werkt.
 • 5
  Wanneer je dat wilt, vullen wij ook de website, zodat alles op de juiste wijze wordt weergegeven (zoekmachine vriendelijk).
 • 6
  Na de oplevering is het tijd om live te gaan. Uiteraard ontvang je uitgebreide instructies hoe je de website zelf kunt bijhouden en aanpassen (CMS). En mocht je nadien vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd even bellen voor hulp.
 • 7
  Een website is nooit af. Er is altijd ruimte voor aanpassingen en verbeteringen. We kunnen testen op basis van data (bijvoorbeeld Google Analytics) waar de website beter kan functioneren. Vraag naar de mogelijkheden.

Je website voldoet standaard aan de volgende technische specificaties:

Responsive design

Responsive design

Laptop, telefoon, tablet … maakt niet uit. Je website past zich aan op elk device.
Nieuwste techniek

Nieuwste techniek

Techniek en inhoud zijn zo opgebouwd dat je website makkelijk door zoekmachines wordt gevonden. En dat hij snel is, waardoor hij hoger scoort in de Google-ranking.
Content Management Systeem (CMS)

Content Management Systeem (CMS)

Via een gebruikersvriendelijk content management systeem kun je de website makkelijk zelf beheren en aanpassen.
Privacy & SSL

Privacy & SSL

De website voldoet aan de meest actuele privacywetgeving en krijgt standaard het SSL certificaat (databeveiliging).
Hosting

Hosting

Regel je zelf de hosting van de website? Uitstekend. Wij kunnen dat ook uit handen nemen door de hosting onder te brengen bij de webbouwer of een betrouwbare externe partij.

 

 

Naast een website zijn er natuurlijk meer mogelijkheden om je bedrijf, dienst of product te promoten. Kijk bijvoorbeeld eens bij ontwerp flyer, folder, brochure of bij ontwerp marketingcampagne.

 

Bel me terug
Laat je telefoonummer hier achter en ik bel je binnen een dag terug.
Klantervaringen