Naar start

Full service ontwerpbureau

Christa Design is een full service ontwerpbureau met specialistische kennis van zowel online als offline communicatiemiddelen. Onder offline media vallen uitingen als een flyer, brochure, poster, personeelsblad, autobelettering, spandoek, advertentie, glossy magazine, verpakkingen. Bij online media moet u denken aan een digitale advertentie (banner) en een website. Overkoepelend aan dit alles ontwerpt Christa Design beeldmerken, logo’s en complete huisstijlen – dit laatste eventueel inclusief een helder huisstijlhandboek.

 

Samen creëren we

Christa Design vormt de spil van een regionale netwerkorganisatie met daarin experts op het gebied van marketing, vormgeving, teksten, fotografie, web bouw en druktechnieken. Samen met hen voert Christa Design iedere opdracht - van klein tot complex en van idee tot productie - binnen het afgesproken budget uit.

 

Al je communicatie uitingen

Christa Design is het in 2009 opgerichte ontwerpbureau van Christa Dieden. Zij coördineert jou opdracht en zorgt met haar nuchtere kijk voor een sprankelende look. Van al je communicatie uitingen!

 
 
Full service ontwerpbureau