Naar start

Huis voor Morgen

grafisch ontwerp, webdesign, logo & huisstijl

De maatschappelijke ontwikkelingen op de woningmarkt vragen om hoogwaardige woningen. Woonvormen die aansluiten bij de veranderende vraag, binnen een passend budget.


De Kok Bouwgroep heeft in samenwerking met Bureau Dhondt uit Breda een conceptwoning ontwikkeld: het ‘Huis voor Morgen’. Door vooraf alle onderdelen op elkaar af te stemmen, wordt het ontwikkel- en bouwproces verkort, waardoor de kosten omlaaggaan. Dit betekent een voordelige woning, die bovendien snel opgeleverd wordt.Omdat iedereen anders wil wonen, zijn op het standaard ‘Huis voor Morgen’ een groot aantal opties mogelijk. Daarnaast kan de conceptwoning ook als maatwerk opgeleverd worden, volledig aangepast aan de woonwensen van de klant.

Voor het ‘Huis voor Morgen’ ontwierp Christa Design een eigen identiteit, werden er folders en website vormgegeven. Deze heeft een uitgebreide configurator zodat bezoekers hun eigen ‘Huis voor Morgen’ kunnen samenstellen.

De eerste 18 concept-woningen 'Huis voor Morgen' in plan Nijenrode te Oosterhout zijn inmiddels gepresenteerd aan genodigden. Voor deze Sneak Preview werd de uitnodiging vormgegeven. Naderhand ontvingen de bezoekers een fotoboek met foto’s van de mogelijkheden. Een persoonlijk en doelgericht presentje! 

Bekijk de website op: www.huisvoormorgen.nl

Teksten: Sisters at Work
Technische realisatie website: WoonmoduleHuis voor Morgen
  • <
  • >